Headhunters voor de Technology Sector

Ons team zal bij het zorgvuldig doorlichten van de Technology sector gebruik maken van een stringent selectie proces, hetgeen ons instaat stelt de beste kandidaat te leveren passend aan uw behoefte. Het is belangrijk om in de snel aan verandering onderhevige IT en ICT sectoren kandidaten van hoog niveau te presenteren met de ervaring en wil om bij de beste te horen. Wij kunnen hierbij twee types van service leveren, onze unieke retained service en onze Contingency service.

Ons technology selectie proces, garandeert u dat alleen de beste kandidaten benaderd worden voor uw IT positie op hoog niveau. We onderzoeken kandidaten op individueel niveau om er zeker van te zijn dat de kennis en kwalificaties meer dan voldoen aan de eisen voor de rol in kwestie.

Als specialist in de IT is het belangrijk de behoeftes in te zien in deze snel veranderende markt. Bij MSC hebben we een zeer goede kennis van deze technologie industrie, hetgeen ons in staat stelt, om na gedegen onderzoek, effectief alleen de beste kandidaten te benaderen.

Bekijk onze diensten

MSC heeft de ervaring, vaardigheden en wereldwijde reputatie om Directors en Managers van hoog niveau te plaatsen

Bekijk onze diensten


Bekijk onze klanten

MSC Headhunters Netherlands werkt nauw samen met haar klanten op elk project, groot of klein - Lees verder

Bekijk onze klanten


  • Gridsure Testimonial
  • Thales Testimonial
  • Northlake Testimonial
  • Oracle Testimonial
  • Phototronics Testimonial
  • Telnic Testimonial