Headhunters voor de Retail Sector

Het executive search team bij MSC bestaat mede uit een research team welke in staat is de kandidaten te zoeken binnen de retail sector welke tegemoetkomen aan de behoeftes bij onze klanten. Dit proces is extreem zorgvuldig om te kunnen garanderen dat het headhunting team de beste kandidaten in de industrie levert. Onze headhunters onderhouden korte lijnen met onze klanten om passende kandidaten te leveren voor deze retail functie.

Met als duidelijke doelstelling, de gemaakte afspraken na te komen en de verwachtingen te overtreffen met onze dienstverlening binnen de industrie, gaat MSC respectvol om met de normen en waarden van onze klanten. Hierbij streven we naar een continue verbetering van onze dienstverlening, hierdoor zijn we instaat de beste kandidaten in de retail sectoren te leveren

Gekenmerkt als een van de meest toonaangevende executive search bedrijven in Europa zijn we meer dan 10 jaar succesvol in het plaatsen van kandidaten in executive functies. Onze toewijding aan onze klanten is ongeŽvenaard.

Bekijk onze diensten

MSC heeft de ervaring, vaardigheden en wereldwijde reputatie om Directors en Managers van hoog niveau te plaatsen

Bekijk onze diensten


Bekijk onze klanten

MSC Headhunters Netherlands werkt nauw samen met haar klanten op elk project, groot of klein - Lees verder

Bekijk onze klanten


  • Gridsure Testimonial
  • Thales Testimonial
  • Northlake Testimonial
  • Oracle Testimonial
  • Phototronics Testimonial
  • Telnic Testimonial