Headhunters voor de Juridische Sector

De juridische consultants van MSC leveren een discrete en professionele dienstverlening, gericht op de beste individuen die uit ons onderzoek naar voren komen.

Onze headhunting diensten overtreffen uw verwachtingen. We hebben een research team, welke voorzien is van up to date informatie. Hetgeen u verzekert dat we de meest geschikte kandidaten, binnen de juridische sector, benaderen, welke exact voldoen aan uw behoefte.

Ons zorgvuldige proces bestaat uit drie interviews met MSC, voorafgaand aan het voorstellen aan de klant. We stellen alleen kandidaten voor waar van we zeker zijn dat ze de beste zijn in de markt voor deze functie.

In tegenstelling tot veel executive bureaus, welke vertrouwen op databases, hebben we bij MSC een puur op onderzoek gebaseerde natuur. Hierdoor we garanderen we kandidaten van top klasse niveau.

Door te werken in een proactieve mannier heeft MSC executive search een sterk track record opgebouwd, hierbij samenwerkend met haar klanten, om door middel van een zeer gewaardeerde dienstverlening Legal kandidaten te leveren.

Bekijk onze diensten

MSC heeft de ervaring, vaardigheden en wereldwijde reputatie om Directors en Managers van hoog niveau te plaatsen

Bekijk onze diensten


Bekijk onze klanten

MSC Headhunters Netherlands werkt nauw samen met haar klanten op elk project, groot of klein - Lees verder

Bekijk onze klanten


  • Oracle Testimonial
  • Phototronics Testimonial
  • Telnic Testimonial